Begeleiding Brown Paper Sessie

Brown Paper Sessies begeleiden vraagt om de juiste vaardigheden en expertise. Je gaat immers aan de slag met een groep mensen die met elkaar samenwerkt en iets willen bereiken. Ons team is thuis in het werken met bruin papier als hulpmiddel en daagt jouw team of groep uit om het maximale inzicht naar boven te halen.

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van een Brown Paper Sessie. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Kies de begeleidingsvorm die bij je past!

Of je nu wilt leunen op onze expertise en ervaring of je wilt zelf meer in de begeleidende rol wilt stappen. Goede begeleiding kan je soms net even dat extra inzicht geven dat nodig is. Afhankelijk van je vraagstuk stemmen we de begeleiding af op basis onderstaande vormen.

Begeleiding in voorbereidingsfase

We ondersteunen in de voorbereiding van de Brown Paper sessie. Door middel van een vraaggesprek helpen we je aan de juiste structuur van jouw sessie. Als resultaat hiervan kun je zelf aan de slag en je eigen sessie begeleiden.

Begeleiding van Brown Paper Sessie

We begeleiden de voorbereiding en de uitvoering van de Brown Paper sessie. In een vraaggesprek wordt de voorbereiding doorgenomen, selecteren we de gespreksonderwerpen en geven wij de structuur aan de uiteindelijke sessie. Jullie team levert de inhoud, wij zorgen voor de regie.

Begeleiding tijdens realisatiefase

We begeleiden de voorbereiding, de uitvoering van de Brown Paper sessie en werken de verkregen inzichten uit tot een concreet implementatieplan. Desgewenst bieden we ondersteuning in de realisatiefase. Door middel van een tijdelijk 'realisatie team' benutten we de inzichten en brengen we de verandering op gang.

Begeleiding tijdens de opvolging

We verzorgen de monitoring en opvolging van verbeteracties. Het opvolgen van de verbeteracties is belangrijk, want op deze manier krijgt onze begeleiding ook op lange termijn waarde.

Zelf doen of laten begeleiden?

Brown Paper Sessies begeleiden vraagt om de juiste vaardigheden en expertise. Je gaat immers aan de slag met mensen die met elkaar samenwerken en iets willen bereiken.

Begeleiding van buiten de organisatie maakt vaak het verschil. Wil je de juiste onderwerpen bespreken, grip houden op tijd en resultaat dan ben je voor begeleiding bij ons aan het juiste adres.

We hebben ervaring met complexe onderwerpen
We geven jullie team aandacht voor de inhoud
Meer focus op gewenst resultaat en doel van de sessie
We faciliteren ook online Brown Paper Sessies


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: