Begeleiding Brown Paper Sessie

Brown Paper Sessies begeleiden vraagt om de juiste vaardigheden en expertise. Je gaat immers aan de slag met een groep mensen die met elkaar samenwerkt en iets willen bereiken.
Ons team is thuis in het werken met bruin papier als hulpmiddel en daagt jouw team of groep uit om het maximale inzicht naar boven te halen.

Wil je de juiste onderwerpen bespreken, grip houden op tijd en resultaat dan ben je voor begeleiding bij ons aan het juiste adres!

Kies de begeleidingsvorm die bij je past!

Of je nu wilt leunen op onze expertise en ervaring of je wilt zelf meer in de begeleidende rol wilt stappen. Goede begeleiding kan je soms net even dat extra inzicht geven dat nodig is. Afhankelijk van je vraagstuk stemmen we de begeleiding af op basis onderstaande vormen.

Begeleiding in voorbereidingsfase

We ondersteunen in de voorbereiding van de Brown Paper sessie. Door middel van een vraaggesprek helpen we je aan de juiste structuur van jouw sessie. Als resultaat hiervan kun je zelf aan de slag en je eigen sessie begeleiden.

Begeleiding van Brown Paper Sessie

We begeleiden de voorbereiding en de uitvoering van de Brown Paper sessie. In een vraaggesprek wordt de voorbereiding doorgenomen, selecteren we de gespreksonderwerpen en geven wij de structuur aan de uiteindelijke sessie. Jullie team levert de inhoud, wij zorgen voor de regie.

Begeleiding tijdens realisatiefase

We begeleiden de voorbereiding, de uitvoering van de Brown Paper sessie en werken de verkregen inzichten uit tot een concreet implementatieplan. Desgewenst bieden we ondersteuning in de realisatiefase. Door middel van een tijdelijk 'realisatie team' benutten we de inzichten en brengen we de verandering op gang.

Emiel Kort

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Met onze begeleiding en sparsessies hebben we al veel organisaties geholpen om de Brown Paper Sessie succesvoller in te steken.

Heb je nog vragen?
Stuur dan vooral even een berichtje!

Welke vraag heb je?