Effectieve begeleiding voor jouw Brown Paper Sessie

Externe begeleiding van een Brown Paper Sessie maakt het verschil.  Onze begeleiders bieden jouw team inzicht èn een concrete vervolgstap.

Begeleiden is ons vak!

Ons team is thuis in het werken met bruin papier als hulpmiddel en daagt jouw team of groep uit om het maximale inzicht naar boven te halen. In de afgelopen 15 jaar hebben wij in diverse branches organisaties geholpen met het realiseren van verbeteringen. Wij staan bekend om onze mensgerichte aanpak die bijdraagt aan het in kaart brengen van wensen en verbeterpunten. De Brown paper Methode hebben wij door de jaren heen zo weten toe te passen, dat we onze eigen stapsgewijze methode hebben ontwikkeld die gestructureerd leidt tot het formuleren van concrete acties.

We hebben ervaring met complexe onderwerpen
We geven jullie team aandacht voor de inhoud
Meer focus op gewenst resultaat en doel van de sessie
We faciliteren ook online Brown Paper Sessies

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van een Brown Paper Sessie. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Hoe begeleiden we een Brown Paper Sessie?

Of je nu wilt leunen op onze expertise en ervaring of je wilt zelf meer in de begeleidende rol wilt stappen. Goede begeleiding kan je soms net even dat extra inzicht geven dat nodig is. Afhankelijk van je vraagstuk stemmen we de begeleiding af op basis onderstaande vormen.

 

Begeleiding in voorbereidingsfase

Een Brown Paper Sessie voorbereiden vereist meer werk en aandacht dan je wellicht denkt. In de voorbereidingsfase plannen we graag een online gesprekken met je in. Dit gesprek is vooral bedoeld om samen met ons het doel van de sessie scherp te krijgen: Welk resultaat of antwoord wil je na de sessie hebben en welke personen heb je hiervoor nodig? Vervolgens helpen wij jou bij het bedenken van de juiste structuur die op het bruine papier komt.

Begeleiding van Brown Paper Sessie

Jullie team levert de inhoud, wij zorgen voor de regie. Tijdens de fysieke sessie vervult een van onze begeleiders een leidende rol. In het beginfase van de sessie betekend dit met name dat wij de groep meenemen in het concept en onze specifieke methode. Tijdens de sessie luisteren wij aandachtig mee en stellen wij kritische vragen die bijdragen aan je doelstelling. Ook zorgen wij dat we op schema blijven en we sluiten de sessie af door samen met jullie duidelijke conclusies en/of vervolgacties te formuleren.

Begeleiding tijdens realisatiefase

Een sessie vereist opvolging, wil je daadwerkelijk een verandering in gang zetten. Daarom bieden wij ook tijdens de realisatiefase bieden wij begeleiding aan. De verkregen inzichten en acties zullen we samen beoordelen en omzetten naar een implementatieplan. Wij helpen bij het maken van realistische en juiste keuzen en zetten verbeteringen die op korte termijn realiseerbaar zijn samen met jou op gang.

Begeleiding tijdens de opvolging

Het implementatieplan staat, maar wie bewaakt de voortgang? Het opvolgen van verbeteringen is belangrijk, want op deze manier krijgt onze begeleiding ook op lange termijn waarde. Wij verzorgen de monitoring en opvolging van verbeteringen, door nauw contact te onderhouden met betrokkenen uit het team. Op basis hiervan brengen wij advies uit over realistische vervolgstappen.

 

Samen komen we verder!

Goede begeleiding maakt het verschil. Wil je de juiste onderwerpen bespreken, grip houden op tijd en resultaat dan ben je voor begeleiding bij ons aan het juiste adres.

De basis van onze begeleiding is gebaseerd op samenwerking. Heb je specifieke vragen over jouw team of proces, neem dan contact op of plan een afspraak. Wij helpen je graag verder.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: