Teambegeleiding die het verschil maakt!

Op zoek naar teambegeleiding? Met ons team van begeleiders helpen we jouw team om stappen vooruit te zetten. We geven je inzicht in jullie vraagstuk en werken dit met jullie team uit tot concrete stappen.

Actieve teambegeleiding

Actieve teambegeleiding met hulp van een Brown Paper

Doormiddel van een Brown Paper Sessie begeleiden wij uw team. Zo'n sessie is een goede manier om het team beter op elkaar te laten inspelen. Medewerkers kijken van verschillende invalshoeken naar hetzelfde proces en leren zo elkaars knelpunten, activiteiten en verantwoordelijkheden beter kennen. Door te werken met bruin papier is onze teambegeleiding vooral interactief en laagdrempelig.

Goede voorbereiding is belangrijk. In deze fase stellen we samen met jullie team de doelstellingen en wensen van de sessies op. Afhankelijk van de teamgrootte en doelstelling plannen we een of meer sessies. Deze sessies duren doorgaans een ochtend of middag waarbij het team onder onze begeleiding aan de slag gaat.

Met welk thema gaat jouw team aan de slag?

Groeien als team

Voor organisaties die groeien is het soms zinvol om even stil te staan en te werken aan het team. We gaan aan de slag met teamdoelen, het teamgevoel en maken inzichtelijk welke kansen er liggen om effectiever uitdagingen op te pakken.

Werken aan onderlinge samenwerking

Bestaat jouw organisatie uit verschillende afdelingen of teams? Dan kan helpt het om de samenwerking onderling te onderzoeken. We brengen in kaart hoe de samenwerking nu is, wat er positief is en waar verbetermogelijkheden liggen.

Zicht op rollen en verantwoordelijkheden

Wie doet eigenlijk wat in ons team?
Wat doe jij? Wat doe ik?

Teams die rollen en verantwoordelijkheden goed geregeld hebben werken effectiever. Tijdens de sessie werken we uit hoe de huidige rolverdeling in een team is ingericht en waar meer duidelijkheid gewenst is.

Werken aan procesverbetering

Het kan altijd beter, maar hoe?
Aan de hand van een aantal sessies brengen we processen in kaart en begeleiden we jullie team met het realiseren van concrete verbeterstappen. Onze teambegeleiding richt zich op het optimaal aansluiten van het team op het gewenste proces.

De 4 voordelen van onze teambegeleiding

Teambegeleiding is maatwerk. Externe begeleiding kan helpen om een team net een extra duwtje in de rug te geven.

We hebben ervaring met complexe onderwerpen
We geven jullie team aandacht voor de inhoud
Meer focus op gewenst resultaat en doel van de sessie
We faciliteren ook online Brown Paper Sessies

Plan een gesprek via Teams!

We zijn benieuwd waar we jouw team mee kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op of plan zelf een afspraak via onze website.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: