Brainstormsessie

Voor directieteams of managementteams die op zoek zijn naar een manier om hun strategie te concretiseren is een brainstormsessie een handige tool. Wij van Brown Paper Sessie begeleiden teams om inzicht te krijgen in vragen, problemen of denkrichtingen zoals:

  • Welke ontwikkelingen hebben welke impact? 
  • Waar moeten we onze organisatie nog op aanpassen?
  • Hoe gaan we om met groei? Hoe blijft de samenwerking intern op orde?
  • Welke keuzes moeten we wanneer maken?

Brainstormsessie voor duidelijk inzicht, Brown Paper Sessie voor inzicht en resultaat

Onze begeleiders ondersteunen organisaties bij het uitwerken van de strategie en dagen deelnemers uit om vooral een concrete vertaalslag te maken naar het "Hoe". Onze aanpak helpt om de juiste structuur vast te houden en 'wollige taal' om te zetten naar doelstellingen en concrete jaarplannen of actieplannen.

begeleiding strategie sessie

Onze aanpak

Intake

Ter voorbereiding op de strategiesessie hebben we een intake met alle teamleden. Dit geeft ons een beeld en achtergrond in jullie uitdagingen die we meenemen in de teamsessie.

Thema's en doelstellingen

Aan de hand van de intakes worden een aantal centrale thema's en doelstellingen voor de teamsessie bepaald.

Begeleiding Strategie Sessie

We verzorgen de begeleiding van de brainstorm sessie. Afhankelijk van het thema en de doelstellingen wordt de tijdsduur van de sessie(s) op aangepast. We sluiten de sessie af met concrete afspraken en zicht op de realisatiefase.

Realisatie fase

Plannen maken is mooi, maar de uiteindelijke realisatiefase bewijst of de gewenste voortgang wordt gehaald. In navolging op de strategiesessies ondersteunen we in de realisatiefase bij het inrichten van sturing op strategie. In de opvolgende sessies zetten we opnieuw een spiegel voor en kijken we concreet vooruit naar het realiseren van meer of betere voortgang.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: