Procesbegeleiding

Processen vragen om continue waarborging. Procesbegeleiding wil zeggen dat er een persoon verantwoordelijk wordt gehouden voor het leiden en ontwikkelen van het proces. Dit zorgt ervoor dat het proces in de gaten wordt gehouden.

Ons team beschikt over een goede procesbegeleider. Onze deskundige blik zorgt ervoor dat het proces niet stil komt te staan en dat er, waar nodig, procesverbeteringen ontstaan.

Welke begeleidingsvorm is geschikt voor jou?

Of je nu wilt leunen op onze expertise en ervaring of je wilt zelf meer in de begeleidende rol wilt stappen. Goede begeleiding kan je soms net even dat extra inzicht geven dat nodig is. Afhankelijk van je vraagstuk stemmen we de begeleiding af op basis onderstaande vormen.

Bespreken van jouw proces

Als sparringspartner bespreken we samen (online/face-to-face) het proces. Verschillende tools kunnen hieraan ondersteunend zijn. Je kunt kiezen om gebruik te maken van een Brown Paper Sessie om jouw proces inzichtelijk te maken, maar het is ook mogelijk om het proces middels bijvoorbeeld een flowchart in kaart te brengen. We doen dit graag samen met jou!

Volledige procesbegeleiding

We brengen het proces in kaart, gaan op zoek naar oorzaken en vervolgens starten we met het verbeteren van het proces. Hierna maken we een plan om de continue waarborging te realiseren. Alles uiteraard in afstemming en aansluitend bij jouw organisatie.

De voordelen voor jou!

Kennis = macht

Je kunt leunen op onze ervaring en expertise over procesanalyses.

Ontdek het proces

We laten je het proces ontdekken. Vragen stellen helpt je verder!

Waarborging = key

Na de procesanalyse is waarborging essentieel. Onze ondersteuning kan goed van pas komen!

Emiel Kort

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Met onze begeleiding en sparsessies hebben we al veel organisaties geholpen om de Brown Paper Sessie succesvoller in te steken.

Heb je nog vragen?
Stuur dan vooral even een berichtje!

Welke vraag heb je?