Training - Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden

Ben je op zoek naar een training waarin je zelf leert hoe je een Brown Paper Sessie kunt begeleiden? Wij bieden deze training aan! In één dag nemen we je mee in de do's and don'ts en maak je kennis met de kracht van bruin papier en post-its als visueel instrument.

Tijdens de training is er ruimte om jouw sessie voor te bereiden zodat je de begeleiding al een keer hebt geoefend alvorens je 'live' gaat in jouw werkomgeving.

Wat leer je in deze training?

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die basisvaardigheden willen leren rondom Brown Paper Sessies. Eerdere ervaring met groepssessies is niet noodzakelijk.

Programma training

Tijdens deze training nemen we mee in een aantal uitgangspunten voor een geslaagde Brown Paper Sessie. Uiteraard maak je ook kennis met andere deelnemers en hun ervaringen. Het programma is op gericht om je de basisprincipes mee te geven. Na deze training:

  • heb je inzicht in een aanpak waarmee je als begeleider grip houdt
  • tips en tricks wat werkt goed/niet goed in een Brown Paper sessie
  • weet je meerdere vormen en frameworks uit te werken
  • ontvang je onze toolkit voor je eerste Brown Paper sessie
  • maak je kennis met andere deelnemers en hun ervaringen

Deze training wordt gegeven door:

Deze training helpt jou om je eigen grenzen als begeleider te ontdekken. We helpen je met praktische tips om groepen effectiever aan te sturen en daarmee meer resultaat uit groepssessies of Brown Paper Sessies te halen.

Emiel Kort

Praktische informatie training & inschrijven

Praktische informatie en inschrijven

  • Deze training duurt één dag van 9:00uur - 17:00uur (incl. lunch)
  • De trainingslocatie is in Utrecht/Nieuwegein

Trainingsdata

Bekijk de trainingsdata.

Certificaat

Deze training draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Bij goed gevolg ontvang je uiteraard een certificaat van deelname.

Kosten voor deze training

De kosten voor deze training bedragen 725 euro all-in (excl. btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, starterskit, catering en locatiekosten.

Inschrijven

Via de onderstaande button kun je je aanmelden voor bovenstaande training, hierin staan ook de trainingsdata vermeldt.

Vragen?

Meer informatie?

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact met ons of ontvang een vrijblijvende offerte!