Brown Paper Sessie organiseren

Een Brown Paper Sessie organiseren is meer dan bruin papier en post-its kopen. Laat ons je helpen bij het organiseren van een succesvolle Brown Paper Sessie.

Hoe organiseer je een Brown Paper Sessie?

Brown Paper Sessies organiseren vraagt vooral om vooruit denken en plannen. Je gaat immers aan de slag met een groep mensen die met elkaar samenwerkt en iets willen bereiken in een bepaald tijdsbestek. Zorg er dan ook voor dat alle mensen die je nodig hebt aanwezig kunnen zijn.

Daarnaast vraagt een Brown Paper sessie om de juiste voorbereiding, maar ook tijdens de sessie is een juiste organisatie en structuur van belang. Het zijn de kleine dingen die een sessie met collega’s succesvol kunnen maken. Begeleiding van buiten de organisatie maakt vaak het verschil. Zelf een Brown Paper sessie organiseren kan heel wat valkuilen met zich meebrengen. Daarom bieden wij begeleiding aan van begin tot eind.

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van een Brown Paper Sessie. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Externe begeleiding brengt jouw sessie naar een hoger niveau

Op onze expertise en ervaring kan je leunen. Goede begeleiding bij je Brown Paper Sessie brengt de extra inzichten die je zoekt. Wij doen dit door onze begeleiding specifiek op jouw vraagstuk en doelstelling in te richten. Onderstaande kopjes geven een eerste beeld hoe wij jouw sessie vormgeven:

We helpen je bij het kiezen van de juiste onderwerpen

Alles bespreken in een middagje? Onze ervaring leert dat er vaak te weinig tijd is om alle onderwerpen te bespreken tijdens een enkele sessie. Samen met jou bespreken we voorafgaand aan de sessie welke onderwerpen daadwerkelijk relevant zijn om te bespreken. Zo weten we zeker dat de gekozen doelstelling en de hoofdvraag aandacht krijgt en/of beantwoord wordt in de sessie.

Wie nodig je uit voor de sessie?

Een Brown Paper Sessie doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt je collega's nodig om de juiste input aan te leveren en te komen tot inzichten. Wij helpen jou te inventariseren welke mensen een bijdrage kunnen hebben bij het behalen van je doel. Vergeet je niemand?

Effectief omgaan met tijd

Loopt de sessie nog op schema? Blijven we niet te lang vasthangen in één onderwerp? Het bijeen brengen van collega's vraagt soms al enige organisatie. Onze begeleiding gaat zowel over de inhoudelijke aspecten van de sessie, als het managen van de tijd. Zo blijft er voldoende tijd over om tot concrete acties te komen waar jouw organisatie mee verder kan.

Stapsgewijs verbeteren

Wij zetten verbeteringen die op korte termijn realiseerbaar zijn samen met jou op gang. De resultaten en conclusies van de sessie zetten we samen met jou en je team om naar concrete acties, zodat deze bij wijze van de volgende dag opgepakt kunnen worden door betrokkenen.

Samen komen we verder!

De basis van onze begeleiding is gebaseerd op samenwerking. Heb je specifieke vragen over jouw team of proces, neem dan contact op of plan een afspraak. Wij helpen je graag verder.


Emiel Kort
06-10877863
stuur
een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: