Teamsessie begeleiden

Een teamsessie begeleiden vraagt om een veel vaardigheden, deze vaardigheden zijn nodig voor een langdurig resultaat. Je gaat immers aan de slag met een groep mensen die samenwerkt en die iets willen bereiken. Een Brown Paper Sessie biedt begeleiding op maat. Wij informeren je graag over de begeleidingsmogelijkheden voor jouw teamsessie.

Zo gaan we met jouw team aan de slag

1) Begeleiding in de voorbereidingsfase

Het voorbereiden van een Brown Paper Team Sessie heeft een aantal aandachtspunten. Het is belangrijk op zoek te gaan naar de juiste structuur, deze structuur zorgt voor een goede verloop van de sessie en maakt de sessie vaak effectiever. Deze structuur wordt door ons team ontwikkeld op basis van jouw organisatie, medewerkers, organisatie cultuur en wat je met de sessie wil bereiken.

2) Begeleiding van Brown Paper Sessie

Een Brown Paper Sessie begeleiden is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet aan de slag met een groep mensen waarbij iedereen andere emoties en gedragingen heeft. Dit zorgt bij sommige organisaties voor lastigere situaties, waarbij de sessie niet tot de kern komt. Brown Paper Sessies kunnen de begeleiding beiden en structuur om zo toch tot de kern te komen.  We kijken als eerste samen naar de voorbereiding en selecteren gespreksonderwerpen, hierdoor ontstaat de structuur. Dan vind de uiteindelijke sessie plaats. Jullie team levert de inhoud, wij zijn er puur ter ondersteuning.

3) Begeleiding tijdens de realisatiefase

Tijdens de Brown Paper Team Sessie kwam je op allemaal inzichten, knelpunten en verbeterpunten. Deze onderwerpen moeten gerealiseerd worden. Dit wordt gedaan doormiddel van een implementatieplan. Mocht u willen bieden wij ook ondersteuning in de realisatiefase.

4) Leun op onze expertise met een teamsessie begeleiden

Goede begeleiding creëert meer waarde en resultaat, doordat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Wij houden de regie, zodat knelpunten en oorzaken worden omgezet in concrete acties. Deze rangschikken wij samen met de deelnemers naar beoogd resultaat en de daarvoor benodigde inspanningen.

 


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: