Teamsessie begeleiden

Een teamsessie begeleiden vraagt om een aantal vaardigheden, deze vaardigheden zijn nodig om voor een langdurig resultaat te zorgen. Je gaat immers aan de slag met een groep mensen die samenwerkt en die iets willen bereiken. Brown Paper Sessie biedt begeleiding op maat voor jouw teamssessie. Wij informeren je graag over de begeleidingsmogelijkheden voor jouw teamsessie.

Teamsessie begeleiden

1) Begeleiding in de voorbereidingsfase

Het voorbereiden van een Brown Paper (team) Sessie vraagt om een aantal vaardigheden. Het is belangrijk op zoek te gaan naar de juiste structuur voor de Brown Paper. Deze structuur zorgt voor een goede voorbereiding en helpt je bij  een teamsessie te begeleiden. Wij ontwikkelen de structuur graag op basis van jouw casus, zodat je zelf aan de slag kan gaan en je eigen sessie kan begeleiden.

 

2) Begeleiding van Brown Paper Sessie

De Brown Paper Sessie begeleiden is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet aan de slag met een groep mensen en waarbij iedereen andere emoties en gedragingen heeft. Dit zorgt bij sommige organisaties voor lastigere situaties, waarbij de sessie niet tot de kern komt. Brown Paper Sessie kan de begeleiding ook van de organisatie overnemen. Dit resulteert in: samen kijken met jou naar de voorbereiding, selecteren van gespreksonderwerpen en het geven van structuur aan de uiteindelijke sessie. Jullie team levert de inhoud, wij zorgen voor de regie.

 

3) Begeleiding tijdens de realisatiefase

Na de Brown Paper (team) Sessie wil je iets doen met de uitkomsten dat jullie team heeft gerealiseerd. De inzichten moeten veranderd worden in een concreet implementatieplan. Desgewenst bieden wij ondersteuning in de realisatiefase. Door middel van een tijdelijk realisatie team benutten we de inzichten en brengen we de verandering op gang. Op deze manier boek je ook daadwerkelijk resultaat met de begeleiding van de teamsessie.

 

4) Leun op onze expertise met een teamsessie begeleiden

Goede begeleiding creëert meer waarde en resultaat, doordat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Wij houden de regie, zodat knelpunten en oorzaken worden omgezet in concrete acties. Deze rangschikken wij samen met de deelnemers naar beoogd resultaat en de daarvoor benodigde inspanningen.

 


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: