Training Brown Paper Sessies

Ben je op zoek hoe je zelf een Brown Paper Sessie kan begeleiden? Wil je de juiste vaardigheden leren om een sessie effectiever te begeleiden? Of ben je juist opzoek naar iemand die een Brown Paper Sessie kan geven? We bieden een aantal trainingen aan waarin we je meenemen in onze ervaringen. Je gaat naar huis met concrete tips en een aanpak die werkt.

brown paper sessie organiseren

Welke training past bij jou?

Brown Paper Sessie biedt verschillende trainingen aan om jouw als begeleider te groeien in het geven van je eigen Brown Paper Sessies. Hieronder vind je een overzicht van 4 verschillende trainingen:

Fysieke training - Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden

Wil je zelf een Brown Paper Sessie begeleiden en ben je op zoek naar tips en tricks? Deze training helpt je verder op weg met de eerste stappen rondom begeleiding van een Brown Paper Sessie.

Online training - Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden

Wil je zelf een online Brown Paper Sessie begeleiden en ben je op zoek naar tips, tricks en tooling? Deze training helpt je verder op weg met de eerste stappen rondom begeleiding van een online Brown Paper Sessie.

Training - Effectiever groepen begeleiden

Heb je al eerder een Brown Paper Sessie begeleid maar ben je op zoek naar mogelijkheden om beter en effectiever met groepen om te gaan? Deze training helpt je verder op weg met het uitdiepen van jouw vaardigheden op gebied van groepsbegeleiding.

Training - Kwaliteitsmanagement Brown Paper Audit

Ben jij actief als kwaliteitsmanager of interne auditor? Met deze training leer je hoe hoe je een Brown Paper sessie kunt integreren in je kwaliteitsmanagement systeem in de vorm van een interne audit.

Reacties over onze trainingen

In tijden van corona wilde we een online sessie organiseren. Maar hoe doe je dat. De online training geeft je praktische tips en antwoorden waar je zelf mee verder kunt.

Ik heb de fysieke training gevolgd. Een dag vol tips en tricks uit de praktijk. Fijn dat er veel gelegenheid is om te sparren en ook van andere te leren. Aanrader!

Waardevolle training om mij beter voor te bereiden op de Brown Paper Sessie die ik wilde organiseren. Emiel denkt met je mee en laat je nadenken over keuzes in je eigen sessie en leerproces.

De meest praktische training die ik volgde. Ik heb hier heel veel aan gehad om structuur en houvast te bieden aan groepen. Voor mijzelf geeft dat ook rust en overzicht.