Training Brown Paper Sessies

Ben je op zoek hoe je zelf een Brown Paper Sessie kan begeleiden? Wil je de juiste vaardigheden leren om een sessie effectiever te begeleiden? Of ben je juist opzoek naar iemand die een Brown Paper Sessie kan geven? We bieden een aantal trainingen aan waarin we je meenemen in onze ervaringen. Je gaat naar huis met concrete tips en een aanpak die werkt.

brown paper sessie organiseren

Welke training past bij jou?

Training - Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden

Wil je zelf een Brown Paper Sessie begeleiden en ben je op zoek naar tips en tricks? Deze training helpt je verder op weg met de eerste stappen rondom begeleiding van een Brown Paper Sessie.

Training - Effectiever groepen begeleiden

Heb je al eerder een Brown Paper Sessie begeleid maar ben je op zoek naar mogelijkheden om beter en effectiever met groepen om te gaan? Deze training helpt je verder op weg met het uitdiepen van jouw vaardigheden op gebied van groepsbegeleiding.

Training - Kwaliteitsmanagement Brown Paper Audit

Ben jij actief als kwaliteitsmanager of interne auditor? Met deze training leer je hoe hoe je een Brown Paper sessie kunt integreren in je kwaliteitsmanagement systeem in de vorm van een interne audit.

Meer informatie?

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact met ons of ontvang een vrijblijvende offerte!