Procesanalyse maken met Engage Process Modeler software

Een procesanalyse maken met Engage Process Modeler software werkt ideaal. De software helpt je bij het analyseren en digitaal vastleggen van processen. Op deze pagina vind je meer informatie over de software.

Procesanalyse maken met Engage Process Modeler software

Hoe helpt Engage Process Modeler software jou met de procesanalyse?

Met behulp van Engage Process Modeler kun je een procesanalyse maken. Je start met het visualiseren van het huidige proces. Het software programma biedt functionaliteiten aan om snel en gemakkelijk processen te tekenen. Engage Process werkt met pictogrammen en notities, zo is de procesanalyse visueler en makkelijk te begrijpen. Hiernaast kun je het proces ook indelen op functies, worden de doorlooptijd automatisch berekent en nog veel meer handige functies!

Na de visualisatie van het huidige proces, kun je verder gaan met de procesanalyse. Engage Process geeft je inzichten in het proces vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast is het mogelijk om met het programma te rekenen, knelpunten te kleuren en parameters te vergelijken. Ook kunnen details worden toegevoegd aan Engage Process die daarna weer verborgen kunnen worden.

De uiteindelijke procesanalyse is op verschillende manieren te exporteren.  Zo kun je dus gemakkelijk een procesanalyse maken en delen!

Engage Process Modeler inzetten samen met ons?

Natuurlijk kunnen we ook samen aan de slag met Engage Process Modeler. Wij hebben veel kennis en ervaring nodig met deze tool.

Onze begeleiding blijft online hetzelfde als offline. Samen gaan we het process met behulp van de software visualiseren. Vervolgens maken we gezamenlijk een grondige analyse. Tijdens de online of offline sessie stellen we de juiste vragen die ervoor zorgen dat jij en jouw collega's inzicht krijgen in het proces, in de goede punten en in de verbeterpunten van het proces. Deze punten zetten we om in verbeteractie om jou bedrijf zo goed mogelijk vooruit te helpen.

 

 


Emiel Kort
06-10877863
stuur
een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: