Procesanalyses maken met Engage Process Modeler

De software waarmee je processen gemakkelijk in kaart kan brengen en lezen. Benieuwd? Lees dan verder of neem gelijk contact op!

Een procesanalyse maken met Engage Process Modeler software werkt ideaal. De software helpt je bij het analyseren en digitaal vastleggen van processen. Op deze pagina vind je meer informatie over de software

Hoe helpt Engage Process Modeler software jou om procesanalyse?

Met behulp van Engage Process Modeler kun je een procesanalyse maken. Je start met het visualiseren van het huidige proces. Het software programma biedt functionaliteiten aan om snel en gemakkelijk processen te tekenen. Engage Process werkt met pictogrammen en notities, zo is de procesanalyse visueler en makkelijk te begrijpen. Hiernaast kun je het proces ook indelen op functies, worden de doorlooptijd automatisch berekent en nog veel meer handige functies!

Na de visualisatie van het huidige proces, kun je verder gaan met de procesanalyse. Engage Process geeft je inzichten in het proces vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast is het mogelijk om met het programma te rekenen, knelpunten te kleuren en parameters te vergelijken. Ook kunnen details worden toegevoegd aan Engage Process die daarna weer verborgen kunnen worden.

De uiteindelijke procesanalyse is op verschillende manieren te exporteren.  Zo kun je dus gemakkelijk een procesanalyse maken en delen!

Procesanalyse maken met Engage Process Modeler software

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van een Brown Paper Sessie. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Engage Process Modeler inzetten samen met ons?

Natuurlijk kunnen we ook samen aan de slag met Engage Process Modeler. Wij hebben veel kennis en ervaring nodig met deze tool.

Onze begeleiding blijft online hetzelfde als offline. Samen gaan we het process met behulp van de software visualiseren. Vervolgens maken we gezamenlijk een grondige analyse. Tijdens de online of offline sessie stellen we de juiste vragen die ervoor zorgen dat jij en jouw collega's inzicht krijgen in het proces, in de goede punten en in de verbeterpunten van het proces. Deze punten zetten we om in verbeteractie om jou bedrijf zo goed mogelijk vooruit te helpen.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: