Veranderbegeleiding

Veranderen gaat niet vanzelf. Het begeleiden van een verandering vraagt dan ook om de juiste expertise en vaardigheden. Veranderingen hangen namelijk samen met groepen mensen, die met elkaar samenwerken en een doel willen bereiken. Daarnaast is iedere verandering anders, wat vraagt om specifieke begeleiding. Ons team is thuis in het werken met teams en het doorzetten van veranderingen.

Wil je de het proces van de verandering in goede banen laten leiden, een enthousiaste begeleider hebben en iemand met scherp oog voor detail? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Welke begeleidingsvorm past bij jullie verandering?

Of je nu wilt leunen op onze expertise en ervaring of je wilt zelf meer in de begeleidende rol wilt stappen. Goede begeleiding kan je soms net even dat extra inzicht geven dat nodig is. Afhankelijk van je vraagstuk stemmen we de begeleiding af op basis onderstaande vormen.

Begeleiding in voorbereidingsfase

We ondersteunen in de voorbereiding van de verandering. Door middel van een vraaggesprek helpen we je aan de juiste structuur van jouw verandering. Gewoon even sparren met een ervaren persoon.

Begeleiding tijdens realisatiefase

We stemmen de veranderaanpak af met jouw organisatiedoelen. We begeleiden vervolgens de verandering in de realisatiefase. Dit betekent dat we vasthouden aan de afgesproken structuur, maar we spelen tegelijkertijd in op spontane gebeurtenissen. Onze ervaring met het begeleiden van groepen en veranderingen draagt hier zeker aan bij. Samen met jouw team brengen we de verandering op gang en gaan we voor het beste resultaat.

Begeleiding dagstarts

Elke dag een beetje beter, elke dag een stapje vooruit. Met dagstarts helpen we teams om meer grip en inzicht te geven in de verandering. Wat gaat er goed, wat zit tegen? Welke oplossingen kunnen we met elkaar bedenken en oppakken. We faciliteren deze korte meetings om daarna met elkaar aan de slag te gaan. Een dagstart hoeft niet dagelijks, maar kan ook één of meer keer per week.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: