Hoe we jouw teamsessie tot een succes brengen

Een team sessie wordt gehouden om even afstand te nemen van je dagelijkse werk en is goed naar je collega's kijken. Hierbij  reflecteer je vaak op wat goed gaat en wat beter kan. Door een team sessie raakt het team steeds meer op elkaar ingespeeld waardoor het samenwerken in de toekomst efficienter en makkelijker zal gaan. Voor een team sessie heb je naast je collega's niet zoveel nodig. Wel is het belangrijk dat er een goede sfeer in het team heerst.

Wat is een Brown Paper Sessie?

Wat is onze tactiek?

Het opstellen van haalbare doelen

Het is belangrijk om jezelf af te vragen wat je precies wil bereiken met de team sessie. Afwegen waar de sterke en pijnpunten liggen binnen jouw organisatie is belangrijk. De pijnpunten zetten wij om in kleine haalbare doelen. Deze doelen gaan ervoor zorgen dat het hele team ernaar streeft om deze doelen dan ook te behalen. Het halen van een doel zorgt weer voor motivatie om het volgende doel te bereiken.

Rolverdeling binnen het team

Iedereen is verschillend. De kwaliteiten en valkuilen van elke collega liggen dan ook op andere vlakken. Hierom is het belangrijk om een rolverdeling te maken op basis van ieders kwaliteiten. Een rolverdeling zorgt voor zelfverantwoordelijkheid en balans binnen een team. Balans voorkomt over- en onder prestatie onderling en ook collega's die zich normaal gesproken meer op de achtergrond bevinden krijgen een stem.

Investeren in het team

Alles wat groeit, heeft water nodig. Daarom is het belangrijk om te blijven investeren. Ofwel dat het team voldoende water krijgt om te groeien. Zonder investeringen in elkaar of in het team als geheel kost meer tijd en moeite waardoor doelen minder snel behaald worden. Een goede eerste stap om te zetten is het geven van feedback binnen het team.

Welke rol hebben wij?

Door middel van de expertise en ervaring van Brown Paper Sessie tillen we jouw team sessie naar een ander level. Door onze brede blik sturen we het team de goede kant op om het gewenste resultaat sneller te bereiken. Door de begeleiding van Brown Paper Sessie ontstaan er nieuwe connecties en verbanden binnen het team. Daarnaast faciliteren wij online team sessies zodat er ook tijdens de pandemie efficiënt samengewerkt kan blijven worden.

Wil je ook een succesvolle (online) teamsessie? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

Goede begeleiding maakt het verschil!

De begeleiding van Brown Paper Sessie is een vak op zich. Vreemde ogen maken soms het verschil voor een sessie met meer inzicht en resultaat.

Praktisch met aandacht voor mens en structuur

Ons team van begeleiders hebben een praktische aanpak en kijk op zaken. Aandacht voor de menskant en proceskant gaat bij ons samen.

Meer informatie: