Training - Effectiever groepen begeleiden

Misschien heb je eerder bij ons de training 'Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden' gevolgd en merk je dat je toe bent aan een vervolgstap. Het begeleiden van groepen vraagt van jou als begeleider steeds meer vaardigheden.

Uiteraard zijn niet alle Brown Paper Sessies hetzelfde. Elke groep heeft een andere samenstelling. De ene sessie loopt 'soepel' en de andere sessies heel moeizaam of stroef. Daarmee wordt er steeds groter beroep gedaan op jouw capaciteiten als begeleider. Effectieve groepssessies hebben baat bij sturing vanuit jou als begeleider.

In deze trainingen helpen we jou een aantal vaardigheden uit te breiden zodat je effectiever en met meer resultaat een groep kunt begeleiden. In deze training werken we met verschillende situaties waarop je samen met andere deelnemers interactief mee aan de slag gaat.

Wat zit er in deze training?

Programma training

Tijdens deze training nemen we mee in een aantal uitgangspunten om effectiever met groepen om te gaan. Het programma is praktisch en geeft je een aantal basisprincipes en inzichten mee. Na deze training:

  • weet je hoe jouw gedrag en begeleiding de groep beïnvloedt
  • herken ineffectieve gedragingen in de groep
  • zet je discussies om naar zinvolle en concrete acties
  • heb je een aantal succesfactoren toegepast
  • maak je kennis met andere deelnemers en hun ervaringen

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die effectiever groepen wil begeleiden. Dat kan natuurlijk met en zonder bruin papier! Deelnemers die deelnemen zijn vaak teamleider, bedrijfsleider, unitmanagers of hebben een rol vanuit stafdiensten op gebied verbetertrajecten, HRM, kwaliteitsmanagement, procesmanagement of ICT.

Praktische informatie

  • De kosten voor deze training bedraagt 725 euro all-in (excl. btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal lunch/locatie kosten.
  • Deze training duurt één dag van 9:30uur - 17:00uur (incl. lunch)
  • Bekijk de trainingsdata van deze training
  • De trainingslocatie is in Utrecht/Nieuwegein

Certificaat

Deze training draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Bij goed gevolg ontvang je uiteraard een certificaat van deelname.

Deze training wordt gegeven door:

Deze training helpt jou om je eigen grenzen als begeleider te ontdekken. We helpen je met praktische tips om groepen effectiever aan te sturen en daarmee meer resultaat uit groepssessies of Brown Paper Sessies te halen.

Emiel Kort

Reserveer een plekje voor deze training!

Heb je nog vragen over deze training

Bel met 06-10877863
of
neem even contact op.

Via de onderstaand formulier kun je je aanmelden voor bovenstaande training.