Maak kennis met Tessa Lange

Mijn naam is Tessa Lange, als verbeteraar in hart en nieren heb ik het gebruik van Brown Paper volledig omarmt. Voor mij staat het gebruik van Brown Paper als middel vooral voor flexibiliteit. Flexibiliteit om op een groot stuk papier te spelen met werkvormen. De doelen waarvoor Brown Paper zich leent zijn oneindig. Zelf gebruik ik Brown Paper vooral tijdens workshops in het kader van procesverbetering, zoals:
– in workshops om processen op te tekenen zoals ze nú zijn en deze zo inzichtelijk te krijgen voor iedereen die betrokken is bij het proces, waardoor de draagvlak voor verandering direct wordt gecreëerd
– in workshops waar het verbeterpotentieel geïdentificeerd wordt
– in workshops om het verbeterde proces op te tekenen en van daaruit een implementatieplan te maken

De flexibiliteit zit voor mij verder in het gemak van reorganiseren van de inhoud van het papier en het gemak van oprollen om een volgende keer weer verder te gebruiken.

Mijn passie is om mensen in hun rol als verbeteraar te laten groeien. Soms is dat in de rol van facilitator van een procesverbeterworkshop. Vaak is dat in de vorm van 1 op 1 begeleiding waarin mensen zelf hun procesverbeterskills ontwikkelen. Inhoudelijk én persoonlijk. Verbeteren begint namelijk bij jezelf. Hierdoor is de verbeteraar niet alleen effectiever in zijn vak, maar plukt ook zijn organisatie daar de vruchten van op de lange termijn. Ik geloof namelijk in duurzame oplossingen. Uiteindelijk wens ik dat we allemaal de wereld een stukje mooier maken. Voor onze klanten, voor onze collega’s en voor onszelf!

Geplaatst in Geen categorie.