Trainingen 2022

Wat een mooi jaar! Ontdekken, groeien, begeleiden trainen. Hoewel corona ook bij ons de boventoon voerde, hebben we veel Brown Paper Sessies in een online-vorm, in hybride-vorm of ouderwets fysiek mogen begeleiden. We kijken uit naar 2022 hoe zich dit verder gaat ontwikkelen! Voor ons team smaakt het naar meer.

Online is ook bij onze trainingen niet meer weg te denken. We breiden onze online training verder naar twee trainingsmomenten per trainingsgroep. Meer ruimte om praktisch aan de slag te gaan met de tips, tricks en theorie. Daarnaast sluit dit aan bij een grote wens van onze deelnemers om na de eerste trainingsdag inhoudelijk verder te sparren over de voorbereiding. Zo wordt ook de sessie die je zelf gaat begeleiden een groter succes en borgen we jouw ontwikkeling van vaardigheden.
Benieuwd naar de trainingsdagen, kijk hier voor de datums of stuur even een berichtje als je meer informatie wilt!

Namens het hele team een mooi en kleurrijk 2022!

Geplaatst in Geen categorie.