9 juli 2019 – Training Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden

"Deze training heeft mij heel veel praktische tips meegegeven.
Fijne tools en keuzes waar ik direct zelf mee verder kan"

"Emiel en Tessa hebben mij geholpen om mijn Brown Paper Sessie effectiever voor te bereiden. Inmiddels is de sessie geweest en heb ik echt het gevoel dat ik effectiever en met meer zelfvertrouwen de sessie heb begeleid!"

"Ik heb ontdekt hoe belangrijk de voorbereiding en de keuzes in je rol als facilitator zijn voor je uiteindelijke Brown Paper Sessie is.
Fijne trainers die je veel en praktische laten oefenen. Ik kan zelf verder!"

Oefenen met een kist vol gereedschap
Bovenstaande reacties van onze deelnemers geven een goed beeld waarom deelnemers zich inschrijven voor onze training "Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden" en met welke leerervaringen ze concreet verder kunnen.

In onze training helpen we interne adviseurs, teamleiders, programma-managers, processpecialisten, kwaliteitsmanagers hun rol als begeleider tijdens een Brown Paper Sessie te ontdekken en op een effectieve manier vorm te geven. Meestal een kwestie van het inzetten van goed gereedschap.

Goed gereedschap helpt je effectief op weg, mits je weet hoe je die kunt inzetten en benutten. Wat ons betreft gaat dat gereedschap veel verder dan alleen post-its, bruin papier en een paar stiften. Juist (of ook) op gebied van de begeleiding bieden we je de handige tools die jouw sessie net dat extra zetje geven om van 'nuttige sessie' naar concrete afspraken te komen.

Wij zien onze trainingsdagen dan ook vooral als hèt moment om onze kist met gereedschap, kennis en ervaringen te delen. Heel praktisch met verschillende frameworks, maar bovenal door tijdens de training veel met elkaar te oefenen in je rol als succesvolle begeleider.
Wil je meer ontdekken, 21 juni is de volgende training!

Geplaatst in Brown Paper Sessie, Brown Paper sessie tips.