Brown Paper Sessie begeleiden – Deze deelnemers weten hoe het werkt!

Afgelopen maandag hebben jullie allemaal een interactieve dag gemist 😊 De onderstaande deelnemers in ieder geval niet!  Roald, Harry, Inge, Robbert en Jacqueline kozen voor de training “Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden”.

Een praktische training die je meeneemt in jouw rol als begeleider. Stapsgewijs ontdekken, leren, structureren, leiden en begeleiden. Hoe maak je de juiste keuze in je voorbereiding? Hoe hou je grip op wat er tijdens je sessie gebeurt en hoe vertaal je uitkomsten naar blijvende acties en resultaten.

Nieuwsgierig? Donderdag 28 november 2019 en vrijdag 10 januari 2020 staan de volgende trainingsdagen weer gepland!

Meer info: https://brownpapersessie.nl/training-zelf-een-brown-paper-sessie-begeleiden/

Geplaatst in Brown Paper Sessie, Brown Paper sessie tips.