Brown Paper Sessie: van inzicht naar prioriteiten

Een Brown Paper Sessie geeft je inzicht in een bepaald onderwerp. Vaak heeft het inzicht uit de Brown Paper Sessie een volgend duwtje in de richting nodig om acties en prioriteiten te gaan bepalen. We hebben gemerkt dat het een prima keuze is om een sessie in twee gedeelten op te knippen. Een Brown Paper Sessie voor het inzicht en een vervolgsessie die je helpt om de inzichten om te zetten naar acties.

Maak een Brown Paper een prioriteitenmatrix

In de tweede sessie maken we vaak gebruik van een prioriteitenmatrix. Zie dit vooral als een extra hulpmiddel om het interactieve karakter van een Brown Paper Sessie te verlengen. Met de groep kun je over een aantal vlakken de prioriteit van de acties gaan bepalen. Lees hier meer over de prioriteitenmatrix

 

Geplaatst in Brown Paper Sessie, Brown Paper sessie tips.